Spela på trav

Precis som när det gäller spel på sport, kan man öka sina vinstchanser i spel på trav. Detta om man är påläst. Trav är en sport där utgången i ett lopp avgörs av mängder av små faktorer. Om man har koll på de mest avgörande faktorerna kan man öka sina vinstchanser betydligt. Därför ger vi er nu en fullständig guide i hur man spelar på trav, så att man kan fokusera på att vinna.

Så här får man optimal vinst på trav

Hur ökar man då sin kunskap om trav för att kunna vinna mer? Jo, det gäller att läsa på så mycket man kan vilket är uppenbart och det kan man göra på flera sätt. Enklast är att man börjar med de foldrar som finns att hämta hos ATG-ombuden. Studera dessa noga. I foldrarna finns all tänkbar info om alla hästar. Man kan till exempel se hästarnas senaste resultat på olika banor och distanser samt hur vinstrika hästarna är totalt sett. Både under innevarande år och genom hela karriären. Man ser också vem som tränar hästen och vem som är kusken för dagen.

När man förstår hur man ska läsa förhandsmaterialet och vet hur man kan dra fördel av informationen, är det nästa steg. Då ska man vara mer aktiv i sitt informationsinhämtande strax före loppet. Hästar är ju levande varelser och kan ha både bra och dåliga dagar. Vid den så kallade värmningen inför loppet kan man studera hur hästen verkar må. Sen använda denna information för att lägga väl genomtänkta spel. Om man inte befinner sig på plats på travbanan kan man få bra värmningsrapporter genom bland annat Internet och olika bettingsajter som en kan finna på nätet.

Populära spel

En annan sak man ska tänka på när man spelar på hästar är att man ska välja den spelform som passar bäst för de mål man vill uppnå med sitt spelande. Vill man ha chansen att vinna ofta är Dagens Dubbel ett bra alternativ. I Dagens Dubbel ska man pricka vinnarekipaget i två lopp. Vill man ha chansen att ta hem miljonvinster är det V75 och V86 som gäller. V75 är travsportens flaggskepp. Tävlingarna avgörs på lördagseftermiddagarna och omsättningen uppgår inte sällan till bortåt 100 miljoner kronor.

Det går också såklart att spela på internet, vilket är en metod som passar många och spelare kan här ta del av flera fördelar. Den första förmånen med att spela på trav online är att man kan spela live vilket är väldigt enkelt att göra. Live betting på trav betyder att man kan ändra sin satsning när loppet startat. Eftersom det fortfarande ska vara lite spänning kan man inte satsa i precis sista stund, alltså inte sista minuten av loppet, ungefär. En annan fördel är såklart att man kan spela på trav vart man än är och det kanske är den största fördelen med trav på nätet. Vart man än är kan man öppna online casinot i mobiltelefonen eller surfplattan. Bara att lägga sin insats och välja häst som man tror kommer att vinna.

Det är enkelt att spela på trav

När man väl har skaffat den information som man behöver och man vet hur man vill spela trav. Då är det bara att sätt igång. Man börjar sitt travspel på både internet och via ATG genom att lägga in en insats. Då får man välja vart en ska spela någonstans. Alltså på vilken häst som man tror ska vinna eller placera sig mellan toppen och tionde plats. När man har bestämt sig är det bara invänta loppet och hoppas på det bästa. Vi hoppas att turen är med er! Att man också har förberett sig tillräckligt mycket för att kunna spela och vinna på trav eller på galopp.