Betting bonus

Bonus på trav och annan betting gör det roligare att spela. Det är många spelare som ser framemot att spela bara på grund av bettingbonusen som adderar ett extra spänningsmoment. Det är kanske inte det enklaste att ta emot en bonus på hästar. Vi ger er en komplett guide som tar det från början så att både nybörjare och experter kan lära sig mer om bonusar på travsport.

Bettingbonus för nybörjare

När man spelar på sport på nätet är det primära syftet att sakta men säkert öka bankrullen. Man kanske sätter in en tusenlapp på sitt spelkonto hos ett spelbolag på nätet. Sedan granskar man odds och lägger väl genomtänkta spel. Förhoppningsvis går spelen in och bankrullens storlek ökar, vilket är viktigt inom sports betting. Ju större bankrulle man har desto fler och större spel kan man lägga. Det är en vital del för att kunna spela så många oddstips som möjligt.

Det finns faktiskt ett sätt att dubbla den initiala bankrullen i ett svep utan att behöva lägga ett enda vinnande spel. Tricket kallas betting bonus. Med en sådan bonus får man ett generöst tillskott till bankrullen bara genom att göra en insättning på ett visst belopp på ett spelbolag på nätet. Normalt är denna bonus på betting matchad. Det vill säga att spelbolaget skjuter till exakt lika mycket pengar till bankrullen som man själv sätter in. Det finns också spelbolag som har lägre respektive högre bonusar än så samt andra varianter av sportbonusar.

Så här fungerar betting bonus

När man klickar sig fram till ett spelbolag på nätet är det ofta svårt att undgå att se ett erbjudande för en insättningsbonus. De flesta, om inte alla, spelbolag erbjuder betting och odds bonus till nya kunder. När man klickar på erbjudandet kan man läsa villkoren för bonusen. Sedan fylla i sina personuppgifter för att bli medlem på spelbolaget. När man sedan gör sin första insättning med egna pengar på sajten dyker bonusen upp direkt på spelkontot. Om man sätter in 1 000 kronor och bonusen är matchad (100 procent) kommer man alltså att ha 2 000 kronor att spela för.

Nu är det givetvis så att spelbolagen inte ger ut pengar till höger och vänster utan att kräva någonting i gengäld. En betting bonus är alltså alltid förenad med vissa villkor och krav. Främst handlar villkoren om det så kallade omsättningskravet vilket betyder att den bonus man har fått måste omsättas (spelas igenom) ett visst antal gånger. Detta innan pengarna blir fria att tas ut från spelbolaget. Här finns det stora skillnader mellan olika spelbolag där vissa spelbolag kräver att man spelar igenom bonusen mellan 20–30 gånger innan man kan göra ett uttag. Medan andra nöjer sig med omsättningskrav på 3–5 gånger bonusen. För de senare gäller dock att spelen man lägger måste ligga över ett visst odds, normalt 1.70–2.00 gånger pengarna.

Är bettingbonus vanligt på hästsport?

Bonus för att spela på hästar, trav och galopp är relativt vanligt. Många bettingbolag erbjuder den här chansen att spela extra och dubbla bankrullen. Även om det finns olika typer av casinobonusar och bonuspengar på spel är det främst extra pengar som är vanliga. Det ger en extra mycket att spela för även om man har en tight spelbudget och egentligen inte kan spela mer. Med gratis pengar kommer man att kunna göra minst en insats till. Här ser man till att ens häst vinner andra gången. Glöm inte att läsa igenom bonuskrav för extra spel på hästar online. Vill man veta mer om odds på hästar, gå in på denna odds guide.